Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

A2 expresskoerier

A2 Expresskoerier

Transport wat snel vervoerd moet worden in Den Bosch en omstreken? Bij A2 Expresskoerier ben je aan het juiste adres! Wij zijn een koeriers- en transportbedrijf die kijkt naar mogelijkheden, niet naar beperkingen. Daarom kun je voor alle soorten transport bij ons terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Daag ons uit en neem direct contact met ons op via +31 850 876 240 of via het formulier aan de rechterkant!

Wie is A2 Expresskoerier?

In 2009 is A1 Expresskoerier begonnen als zelfstandig koeriersbedrijf. Na jarenlange ervaring op te doen in de koeriers- en transportdiensten hebben wij in 2018 stappen gezet om A1 Expresskoerier op de kaart te zetten. Een vaste standplaats, nieuwe collega’s en verschillende eigen auto’s maakten dit waar! En nog groeien we door en hebben we ambities. Zo hebben we reeds een nieuwe vestiging geopend in Den Bosch, waardoor we ons nu officieel naast A1 Expresskoerier ook A2 Expresskoerier mogen noemen. Iets waar we heel trots op zijn!

Koeriersdienst Den Bosch en omstreken

A2 Expresskoerier is een koeriers- en transportbedrijf dat zich onderscheidt door altijd oplossingsgericht te handelen en goed contact te houden met onze klanten. Wij houden ervan om uitgedaagd te worden. Creatieve ideeën en oplossingen is immers wat ons drijft. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd de beste service leveren.

Vraag direct jouw transport aan!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Daag ons uit! Neem contact met ons op via +31 850 876 240 of doe direct een aanvraag via het formulier op deze pagina.

Adresgegevens A2 Expresskoerier

Pettelaarpark 84
5216 PP ’s Hertogenbosch

Direct aanvragen

  24/7 Bereikbaar

  A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
  24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

  Landelijke dekking

  A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
  We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

  Koerier

  A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.