Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

Voertuigen

Onze voertuigen

Voor ons is de hoogste prioriteit: jouw goederen snel, veilig en met de grootste zorg vervoeren. Ongeacht het formaat van je zending. Dankzij onze uitgebreide vloot met eigen vervoermiddelen, bieden wij altijd de perfecte transportoplossing.

Onze toewijding aan jouw transportbehoeften betekent: duurzaamheid en efficiëntie. Wij bekijken dan ook de meest optimale route en passen het transportvervoer aan op de juiste afmetingen van jouw goederen. Hierom rijden wij zo duurzaam mogelijk. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld geen klein doosje in een bakwagen vervoeren of juist onnodig meermaals rijden. Efficiënt vervoeren is een meerwaarde voor jou én de natuur.

Personenauto met pakketten tot 150kg of enveloppen met waardevolle inhoud vervoeren wij met dit voertuig.

Auto

Onze personenauto’s zijn dé perfecte oplossing voor het uitrijden van opdrachten met pakketten tot 150 kg. Ook enveloppen met waardevolle of betrouwbare inhoud vervoeren wij idealiter met deze voertuigen.

Meerdere pallets tot 1400kg vervoeren wij met een grote bus.

Bus XL

Extra grote of lange zendingen worden zorgvuldig vervoerd in onze bussen XL. Deze bieden ruimte voor goederen van maximaal 300x120x185 cm. Hierin passen ook maximaal 4 pallets op europallet formaat. Er dient hier rekening gehouden te worden met een maximum gewicht van 1400 kg.

1 pallet tot 400kg of meerderen pakketen vervoeren wij met een Bestelwagen.

Bestelwagen

Voor leveringen van 1 europallet tot 400 kg of meerdere pakketten worden onze bestelwagens ingezet. Afmetingen met een max van 150x80x100 centimeter kunnen hierin vervoerd worden.

Maximaal 8 pallets met een totaal gewicht van 750kg vervoeren wij met een Bakwagen

Bakwagen

Wij maken bovendien gebruik van bakwagens met laadklep. Hierin kunnen we goederen vervoeren van maximaal 400x200x200 cm en maximaal 8 pallets met een totaalgewicht van 750 kg. Houd hier rekening met een maximum gewicht van 500 kg voor 1 pallet.

Meerdere pallets tot 1000kg vervoeren wij met een Bus

Bus L

Zoek je een partner voor het vervoeren van meerdere pallets? Hiervoor zijn onze chauffeurs inzetbaar in verschillende bussen. De bus L is geschikt voor het vervoeren van maximaal 3 pallets op europallet formaat. Voor de afmetingen kan hier rekening gehouden worden met 275x120x120 cm en een maximum gewicht van 1000 kg.

Heb je dringend transport nodig of zoek je naar nieuwe transportmogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons via telefoon op +31 (0) 85 864 0900 of per e-mail op planning@a1expresskoerier.nl.

24/7 Bereikbaar

A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

Landelijke dekking

A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

Koerier

A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.