Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

Koeriersopdrachten

Koeriersopdrachten

Onze ervaren chauffeurs zijn dé oplossing voor spoedklussen. Logischerwijs zijn chauffeurs nodig als andere transportopties te traag zijn. Daarom willen we altijd snel handelen met onze koeriersdienst.

Met onze flexibele planning en collega’s zien we elke spoedklus als een uitdaging om snel, maar uiteraard zorgvuldig af te ronden. Onze chauffeurs gaan hierin net een stapje verder. Als jouw pakketje discreet via de achterdeur moet worden afgeleverd, regelen wij dat zonder problemen. Moet het naar de tiende verdieping? Dan brengen wij het persoonlijk naar die verdieping en laten onze chauffeurs het niet achter bij de receptie. Reken daarom op de service van A1 Expresskoerier.

A1 Expresskoerier is dé specialist in het ophalen en direct leveren op dezelfde dag. We staan altijd klaar om dit snel voor jou te regelen. Uitstekende dienstverlening en zorgvuldig omgaan met transport, dat is waar we voor staan!

 

Hoe kunnen we jouw transport zorgvuldig verzorgen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je bereikt ons via telefoon op +31 (0) 85 864 0900 of per e-mail op planning@a1expresskoerier.nl.

24/7 Bereikbaar

A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

Landelijke dekking

A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

Koerier

A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.