Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

Over ons

Over ons

In 2009 zijn we gestart als een zelfstandig koeriersbedrijf. Met passie en precisie bouwden we een schat aan ervaring op, in de wereld van koeriers- en transportdiensten.

 

Maar, onze ambities reikten verder dan een bescheiden zelfstandige onderneming. In 2018 ondernamen we resoluut stappen om A1 Expresskoerier op de kaart te zetten. Vandaag de dag zijn de dromen van toen realiteit geworden: we hebben een groeiend team, uitgebreide vloot voertuigen en zelfs eigen vaste standplaats.

 

Bij A1 Expresskoerier staan we klaar om jouw bezorgbehoeften te vervullen. We begrijpen dat tijd cruciaal is, daarom garanderen we snelle bezorgingen. Onze service is zeven dagen per week beschikbaar, zodat je nooit meer hoeft te wachten. Vanaf de A1 (Deventer) rijden wij door heel Nederland en delen van Europa. We werken veilig, snel en met uiterste zorgvuldigheid om jouw zendingen in topconditie af te leveren. En het beste deel? Je hebt altijd dezelfde planner als vast contactpersoon om je te helpen. Klinkt goed, toch? Bij A1 Expresskoerier, regelen we de bezorging, zodat jij vooruit kan.

A1 Expresskoerier | A2 Expresskoerier

Ons team

24/7 Bereikbaar

A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

Landelijke dekking

A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

Koerier

A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.