Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

Home

WELKOM OP DE SITE VAN A1 EXPRESSKOERIER!

We zijn een koeriers- en transportbedrijf die kijkt naar mogelijkheden, niet naar beperkingen. Het is voor ons een uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken! Samen met de klant willen wij, op een creatieve manier,  de juiste oplossing vinden, zo hoeven we geen nee te verkopen!

Vanzelfsprekend hechten wij er veel waarde aan dat jouw producten zo goed, snel en veilig mogelijk worden vervoerd. Voor elk formaat pakket willen wij, hoe dan ook, passend vervoer leveren.

Wij rijden door heel Nederland, maar wanneer er transport naar het buitenland nodig is, draaien wij daar onze hand niet voor om. Door onze gunstige ligging aan de A1, kunnen wij snel onderweg zijn om jouw pakket op de juiste plek te krijgen.

Heb je direct transport nodig of zoek je naar nieuwe mogelijkheden voor jouw transport? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

A1 Expresskoerier is expert in het spoed transporteren van goederen door heel Nederland en een deel van Europa.

WIE ZIJN WIJ?

A1 Expresskoerier is in 2009 begonnen als zelfstandig koeriersbedrijf. Met veel plezier en precisie is er veel ervaring op gedaan in de
koeriers- en transportdiensten.

Omdat de ambities groter waren dan een zelfstandig bedrijf, hebben wij in 2018 stappen gezet om A1 Expresskoerier op de kaart te zetten. Nu zijn de dromen van toen werkelijkheid geworden; meerdere collega’s in dienst, meerdere eigen auto’s en een eigen vaste standplaats!

Samen met onze collega’s bouwen wij nu aan een koeriers- en transportbedrijf dat zich kan onderscheiden, door altijd oplossingsgericht te handelen en goed contact te houden met onze klanten. Door middel van persoonlijk contact, aandacht én creatieve ideeën en oplossingen kunnen we altijd de beste service leveren.

Jouw transport, onze taak!

Direct aanvragen

  24/7 Bereikbaar

  A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
  24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

  Landelijke dekking

  A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
  We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

  Koerier

  A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.