Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

Diensten

Onze diensten

Bij A1 Expresskoerier bieden wij een breed scala aan diensten die perfect aansluiten op jouw transportbehoeften. Je kunt bij ons terecht voor verzending van alle formaten pakketten. Daarnaast draaien wij onze hand ook niet om voor het vervoeren van pallets. Kortom; wij zijn je partner voor alle soorten passend vervoer.

Door onze goede service, betrouwbaarheid en flexibiliteit kun je je vraagstukken op het gebied van transport zonder twijfel bij ons neerleggen.

 

Dagelijks rijden onze chauffeurs opdrachten uit binnen Nederland en België. Bekijk onze homepagina en zie direct dat een aanzienlijk deel van Europa ons niet onbekend is. Ook internationale opdrachten rijden wij met zorg voor onze klanten uit.

We begrijpen dat betrouwbare bezorging essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom leveren we niet alleen de pakketten, maar houden we ook de volledige controle. We leveren de beste service met een persoonlijke touch. Transparantie in het hele proces is voor ons vanzelfsprekend.

 

Onderscheidend hierin is onze toegewijde planner, jouw vaste contactpersoon. Hij begrijpt jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze proactieve en efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat we zelden te maken krijgen met onverwachte vertragingen en dus kosten. Daarnaast zijn we goed voorbereid om met onze steekwagens en spanbanden zorg te dragen voor een naadloze levering van jouw goederen.

We zijn er om jouw zendingen soepel en tijdig af te handelen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

 

Dringend transport nodig? Pallets, pakketten of een envelop? Binnen Nederland of over de grens? Daag ons maar uit! Niets is ons te gek. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Planning van alle diensten met btrekking tot Expresslevering
A1 Expresskoerier | Jouw transport, onze taak!

Transport

Vanuit Deventer leveren wij jouw goederen snel naar de gewenste locatie. Zorgvuldig en betaalbaar.

Transport in alle soorten en maten

Op de hoogte door tracking vanuit A1 Expresskoerier

Levering in Nederland, België, Duitsland en meer landen

Koeriersopdrachten

Onze ervaren chauffeurs zijn de beste oplossing voor spoedklussen. Door onze flexibele planning kunnen zij snel leveren.

Snel, maar zorgvuldig transporteren

Ideaal voor kleine zendingen

Dezelfde dag nog bezorgd op gewenst adres

24/7 Bereikbaar

A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

Landelijke dekking

A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

Koerier

A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.