Snel een koerier nodig? Bel: +31 (0) 85 864 090024/7 Bereikbaar

Chauffeur @ A1 Expresskoerier

Categorie: Transport
Dienstverband: Full Time
Locatie: Deventer

Zoek jij een baan in de logistiek met je B-rijbewijs? Heb je meer dan 8 jaar rijervaring waarbij (een deel) ook in bussen L2H2? Woon je in Deventer of omgeving?

Kom dan werken bij ons!

Wij zijn A1 Expresskoerier, dé partner in transport die zorgdraagt voor een professionele en snelle levering van goederen. Dit doen wij voor diverse klanten in de vorm van vooraf vastgestelde routes, maar ook spoedopdrachten draaien wij onze handen niet voor om.

Onze chauffeurs rijden geen routes met 100+ adressen, maar verstaan des te meer de opdracht om met de grootse zorg een pakket of pallet(s) te leveren bij de juiste klant. En we zoeken nieuwe collega’s!

Voor het uitrijden van dagelijkse routes binnen Nederland en België zoeken wij ervaren chauffeurs die beschikbaar zijn op fulltime of bijna fulltime basis.

Je begint de dag door op laadlocatie met collega’s de diverse pakketten te sorteren. Als team zorgen jullie voor het netjes laden van de verschillende voertuigen. Brandstof in de vorm van koffie naar binnen en gas erop!

De routes variëren dagelijks. Je kunt daarom in 1 week een groot deel van Nederland en België gezien hebben. Dit alles met een max van 15 stops per dag waarbij je ontvangers blij maakt met de levering en daarnaast je favoriete radiozender, playlist of podcast op de achtergrond.

Daarvoor krijg je van ons een CAO-conform salaris, een goedgevuld kerstpakket en een jaarlijks personeelsuitje voor de teambuilding met collega’s.

Klinkt goed toch? Kom kennis maken met ons en word ons visitekaartje in je gepersonaliseerde bedrijfskleding!

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Heb je vragen? Neem contact op via 0858640900 en vraag naar Mareille.

Deel deze vacature:

Solliciteer!

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx

24/7 Bereikbaar

A1 Expresskoerier is 7 dagen per week,
24 uur per dag bereikbaar voor al je transport.

Landelijke dekking

A1 Expresskoerier is jouw partner in transport door heel Nederland.
We beperken ons niet tot 1 regio, maar kunnen het transport door het gehele land verzorgen.

Koerier

A1 Expresskoerier haalt binnen 45 minuten op jouw locatie de zending af en levert direct op elk gewenst adres.